Een vliegende start van jouw carrière

Design Doing bij KLM in samenwerking met TU Delft

Krijg je er energie van om zichtbaar het verschil te maken voor onze miljoenen klanten?

Bij KLM denk je misschien direct aan vakantie, vliegtuigen en ons cabinepersoneel. Hierachter schuilt echter een heel netwerk van IT’ers die allemaal hun steentje bijdragen om onze klanten veilig en tevreden naar hun bestemming te brengen. Zo zorgt KLM IT ervoor dat je online kunt boeken, zelf je bagage kunt inchecken en dat je films kunt kijken tijdens jouw vlucht naar Kaapstad of Los Angeles.

Om dat te kunnen realiseren werken zo’n 3.200 KLM AirFrance collega’s aan verschillende projecten. Van het bouwen van webapplicaties en het centreren van datacenters tot het innoveren van onze social media dienstverlening en Predictive Engineering. Alle werkzaamheden dragen bij aan de digitalisering van KLM. Tijdens jouw stage ga je ons daarbij helpen. Leren door te doen, daar geloven wij in. Wij geven jou dan ook de vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot dé professional die jij wilt worden. Uiteraard houden wij een oogje in het zeil, je wordt altijd begeleid door één van onze collega’s.

Krijg je er energie van om zichtbaar het verschil te maken voor onze miljoenen klanten? Solliciteer dan gauw op één van onze stages.

Onze stages

Sorry, there are no vacancies available at the moment.

Staat de stage die jij zoekt er niet bij?

Weet dat we uitkijken naar het ontmoeten van getalenteerde mensen. Dus als jouw stage er niet tussen staat, stuur ons dan een bericht en laat ons weten waar je precies naar op zoek bent. Wij denken graag met je mee!

Heb je vragen?

Sintia Liefveld

Recruiter

Stuur Sintia een berichtje

We use cookies to improve your browsing experience and to be of optimal service to you. You consent to our cookies if you accept this message and use this website. You can find more info in our Privacy Statement.