Technologie op hoog niveau

Laten we eerlijk zijn, bij KLM denk je waarschijnlijk direct aan vliegtuigen en niet aan IT. Maar KLM zonder IT? Dat is ondenkbaar! Alles wat in en om het vliegtuig heen gebeurt kunnen we namelijk versnellen, vernieuwen en verbeteren met IT. En elke technologische ontwikkeling is toe te passen in de luchtvaart.

Vernieuwende IT is nodig voor de volgende stap in moderne luchtvaart. Van smartphones tot virtual reality en kunstmatige intelligentie

Bij KLM en AirFrance gebruiken we de nieuwste, meest innovatieve technieken. Angular2? Check! Serenity testing? Ook daar zijn we mee bezig. De digitale wereld ligt wijd open. Voor onze klanten én voor onze collega’s. Natuurlijk kunnen wij de mooiste dingen bedenken maar als het niet aansluit bij de wens van onze klanten of medewerkers, dan gaat er iets mis. Daarom stellen wij onszelf elke dag dezelfde vraag: hoe bruikbaar is IT?

 

Een KLM passagier vliegt gemiddeld 1,1 keer per jaar met ons. Onze ondernemende medewerkers weten onze klanten precies die ene keer te verrassen. Nu wij trouwens toch eerlijk tegenover elkaar zijn, ook KLM IT wordt soms verrast. Zo weten wij inmiddels als geen ander dat IT-oplossingen af en toe een eigen wil hebben. En, zal je net zien, precies op dat moment hebben wij afgesproken om een grote groep reizigers naar hun bestemmingen te brengen. Kortom, het kan hier turbulent aan toe gaan. Daarom werken onze IT’ers agile. De kennis van de ene collega met de kennis van de ander combineren is een gouden zet. En als jij ons nu eens verrast met jouw slimme eindproducten, dan optimaliseren wij samen de journey van de reiziger.

Joint IT-organisatie KLM en AirFrance
De nieuwste mobile development technieken
Experimentele werkomgeving
Tastbare producten om trots op te zijn
Daar zijn waar de klant is
Nauwe samenwerking (nationaal en internationaal)

KLM 95 jaar - Onze IT specialist

2017 - A Year in Motion

Digital Transformation

Moving your world

Bekijk onze vacatures

We use cookies to improve your browsing experience and to be of optimal service to you. You consent to our cookies if you accept this message and use this website. You can find more info in our Privacy Statement.