Meewerkstage Office 365 bij Cockpit Crew Services

IT | Schiphol Oost | Stage

Welkom in de digitale wereld van KLM! Gedreven door technologie en innovatie brengen wij luchtvaart naar een nog hoger niveau. We ontmoeten graag getalenteerde mensen. Kom jij ons team versterken?

< Terug naar het overzicht

Introductie

Heb jij een hands-on mentaliteit en ben jij gedreven om processen constant te verbeteren? Ben jij handig met computers en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe stagiair(e) Office 365!

 

Jouw werkomgeving

Je bureau staat voor je klaar in het Operations Control Centre van KLM op Schiphol-Oost. Cockpit Crew Services verleent diensten aan 3000 cockpit bemanningsleden op het gebied van werk- en trainingsroosters en sociaal/medische support. De General Support Managers (GSM) zijn met hun team van ca. 15 support medewerkers verantwoordelijk voor het relatiebeheer tussen de vliegers en de KLM op veel van de genoemde aspecten.

 

De informatiestromen in dit domein zijn veelomvattend en vragen een zorvuldig beheer en follow-up. De werkzaamheden vragen om diverse IT ondersteuning vanuit Office 365 en SharePoint.

 

Jouw uitdaging

De afdeling een stap verder brengen met hun werkprocessen m.b.v. jouw programming skills in end-user-computing. De informatiestromen in dit domein zijn veelomvattend en vragen een zorgvuldig beheer en follow-up. De werkzaamheden vragen om diverse IT ondersteuning vanuit Office 365 en Sharepoint. Voorbeelden hiervan zijn: een workflow bij ziek- en hersteld melding en het inrichten van een lokale support database.  Je leert samenwerken met gebruikers en ondersteunende afdelingen op gebied van Applicatiebeheer.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een zelfstandige, enthousiaste en gedreven student die in het 3e of 4e jaar van een hbo of wo studie zit in de richting van business- of IT-management, bedrijfsinformatica of een ander vakgebied dat aansluit op de opdracht.

 

Jij staat graag in direct contact met collega’s, maar kan ook zelfstandig te werk gaan. Je neemt initiatief, gaat analytisch te werk en beschikt over sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

 

Verder ben jij zo snel mogelijk beschikbaar, voor 4-5 dagen in de week voor een periode van 4-6 maanden.

 

Wat bieden wij?

KLM biedt jou een zeer leerzame ervaring in een dynamische organisatie waarin jij een belangrijke rol gaat krijgen. Je kunt jezelf in deze stage op persoonlijk en professioneel vlak sterk ontwikkelen.

 

Een ander voordeel van een stage binnen KLM is de vereniging van en voor stagiairs ‘KLM Taxibaan’. Deze ‘studentenvereniging’ vergroot je netwerk en verzorgt verschillende excursies binnen de KLM organisatie.

 

Ook is er sprake van een stagevergoeding.

 

Are you ready for take-off?

Herken jij jezelf helemaal in deze omschrijving en ben jij klaar voor een vliegende start? Klik dan op solliciteren en laat door middel van een motivatiebrief zien waarom wij jou moeten uitnodigen op gesprek.

In jouw brief willen wij niet alleen de motivatie voor deze stage zien, maar ook waarom jij voor KLM wilt werken, wat je van de stage verwacht en wat je graag zou willen leren.

 

Veiligheidsonderzoeken maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Sluitingsdatum

17 March 2018

Meer weten?

Edwin Zandstra, General Support Manager

T          06-22003844

E          edwin.zandstra@klm.com

 

Joy Zaat, Recruiter

T          06-28899365

E          Joy.Zaat@klm.com

Solliciteer nu

“You have to be close to the customer to provide him the best journey”

- Robin Lintingre

Lees meer >

“De uitdagingen die wij hier hebben kom je niet zo gauw tegen bij andere organisaties”

- Arno van den Berg

Lees meer >