Coordinating Information Analyst

IT | Schiphol Oost | Regulier

Welkom in de digitale wereld van KLM! Gedreven door technologie en innovatie brengen wij luchtvaart naar een nog hoger niveau. We ontmoeten graag getalenteerde mensen. Kom jij ons team versterken?

< Terug naar het overzicht

Introductie

Coordinerend Informatie-analisten maken deel uit van de Organizer afdeling Passenger Operations, HR & KLM Subsidiaries en zij rapporteren aan de Groupmanagers van deze afdeling. Deze IT-Development afdeling werkt in nauwe samenwerking met de business en IMO (Information Management organisatie) aan het leveren van software solutions. Grotendeels werken wij samen in agile productteams. Wij werken voor de KLM business domeinen Flight Operations, Inflight Services, Ground Services, Operations Control Center, Network & Scheduling, Security Services, HR en KLM Dochters, ofwel een heel breed scala aan KLM businessprocessen zijn in scope. De Organizer implementeert en configureert 3rd party software (>50% van het portfolio) en ontwikkelt Java en Mobile applicaties. Ook SAP maakt onderdeel uit van onze portfolio.

Een van de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment is het realiseren van Digitizing KLM, het implementeren van mobiele toepasssingen die worden ontsloten dmv API’s. Tevens groeien we naar een data driven organisatie. Hier werken we aan innovatieve oplossingen met behulp van Big data en AI.

De afdeling bestaat uit IT project managers/release train engineers, scrummasters, IT architecten, Informatieanalisten, Developers en Technisch Applicatie Managers. De eigen software ontwikkeling doen we o.a. in samenwerking met onze Indiase partner TCS.

Wat ga je doen?

Als Coordinerend Informatie-analist draag je er zorg voor dat de business requirements goed worden vertaald in de ICT oplossing. Dit betreft zowel bestaande als nieuwe applicaties. Je wordt in een vroegtijdig stadium betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en je onderzoekt samen met de architect naar de mogelijkheden van nieuwe technologieën.

Je ondersteunt de product owner en werkt samen met de business analist bij het helder formuleren van de wensen en business requirements en zorgt dat de gebouwde ICT-oplossing naadloos aansluit bij de verwachtingen en voldoet aan de acceptatie-criteria. Je waarborgt dat de functionele specificaties goed zijn vertaald in detailontwerpen en je zorgt hierbij voor opheldering/verdere invulling waar nodig.

Als de software ontwikkeling door een externe partij plaatsvindt dan begeleid je de leverancier bij het opleveren hiervan en zorg je dat de testers op basis van jouw specificaties een goed testplan kunnen maken.

Je draait mee in het valideren en controleren van de geleverde software, je coordineert de defect afhandeling met de leverancier(s).

Waar zijn wij naar op zoek?

Een pro-actieve en pragmatische professional, thuis in het ontwerpen van IT oplossingen, ICT analyse – en specificatietechnieken. Je hebt interesse in technologische ontwikkelingen.

Je hebt al enkele jaren ervaring als Informatieanalist in een complexe omgeving. Je hebt inzicht in de complexiteit en de samenhang die de verschillende producten met zich meebrengen.

Je bent een energieke persoonlijkheid die goed kan samenwerken, organisatiesensitief is en ook goed kan functioneren in een internationale omgeving. Je bent effectief in je schriftelijke en mondelinge communicatie naar diverse doelgroepen.

Je hebt kennis en ervaring met een breed scala aan analyse technieken: use cases, user stories, data modellen, test aanpakken, procesmodellingsmethoden (UML) en tooling (Enterprise Architect) om dit vast te leggen.

Je herkent jezelf in de volgende competenties: Analytisch, leergierig, plannen en organiseren en opbouwen en onderhouden van relaties,

Je hebt een agile mindset en ervaring met scrum.

Je bent in het bezit van een Bachelor degree en je bent communicatief vaardig in de Engelse taal.

Salaris

4500-5300

Wat bieden wij?

Werken bij Air France en KLM betekent dat je onderdeel bent van een toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij. 

 

Je komt te werken in een dynamische omgeving met toegewijde en enthousiaste collega’s. 

 

Naast een prima salaris biedt KLM vele extra’s zoals een zeer goede pensioenregeling en korting op vliegreizen.

 

Een salaris tussen de € bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring + een variabele beloning en 8% vakantietoeslag
30 vakantiedagen per jaar
Korting op vliegtickets (IPB-regeling)
Uitstekende pensioenregeling
Reiskostentegemoetkoming + gratis gebruik van het busnetwerk op Schiphol
Goede opleidingsmogelijkheden.
Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Are you ready for take-off?

Mocht bovenstaand profiel je aanspreken klik dan op Solliciteren.

Je ontvangt binnen 2 weken na de sluitingsdatum bericht over je sollicitatie.

Een dossiercheck kan uitmaken van de selectieprocedure. Door te solliciteren op de vacature geef je automatisch toestemming voor deze dossiercheck.

Recruitment Ground Staff publiceert de vacature binnen KLM en KLM Dochters (vaste termijn van 10 werkdagen). In de selectiefase wordt gekeken of er een geschikte interne kandidaat voor de vacature is. Hierbij worden vacatures volgens de afgesproken prioriteitsvolgorde in behandeling genomen (zo hebben rea kandidaten en boventallige werknemers voorrang op reguliere kandidaten).

Sluitingsdatum

26 October 2018

Meer weten?

Neem dan contact op met Mariska Westhoff, groupmanager.

E: mariska.westhoff@klm.com
T: 06-12371846

Of neem contact op met Sevil Demir, recruiter a.i.

E: sevil.demir@klm.com

Solliciteer nu

“You have to be close to the customer to provide him the best journey”

- Robin Lintingre

Lees meer >

Arbeidsvoorwaarden

Lees meer >

We use cookies to improve your browsing experience and to be of optimal service to you. You consent to our cookies if you accept this message and use this website. You can find more info in our Privacy Statement.