Business Analyst Cargo

IT | Schiphol Oost | Regulier

Welkom in de digitale wereld van KLM! Gedreven door technologie en innovatie brengen wij luchtvaart naar een nog hoger niveau. We ontmoeten graag getalenteerde mensen. Kom jij ons team versterken?

< Terug naar het overzicht

Introductie

Als Business Analyst Finance/BI ben je werkzaam bij Cargo Information Management Organisatie (IMO). Deze ondersteunt Air France/KLM/Martinair Cargo bij het behalen van haar doelstellingen.

Het Cargodomein is dynamisch en in beweging en diverse projecten / trajecten moeten ondersteund worden met BI toepassingen. Je werkt samen met je Franse collega’s aan het behalen van de doelstellingen van dit project. Het aandachtsgebied is het domein Finance/BI DWH (Data Warehouse), Reporting and Datamanagement.

Wat ga je doen?

Je draagt bij aan het ontwikkelen van een business visie en portfolioplan en signaleert industriële mogelijkheden voor business processen. Je helpt de klant bij business vraagstukken en adviseert proactief in procesverbeteringen en de toepassing van IT. De rol is klantgericht en vereist inzicht in de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit van de requirements en weet deze op correcte wijze te beschrijven en te realiseren. Ook ben jij in staat deze wensen succesvol te implementeren. Hiermee draag je bij aan de realisatie van de beoogde business benefits en business verandering. Je doet business analyse bij grote en kleine projecten.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je beschikt over een minimaal een hbo-diploma en hebt bij voorkeur wo werk en denkniveau. Je hebt enige jaren ervaring met business analyse en/of data analyse. Je kunt je in korte tijd nieuwe kennis eigen maken en bent in staat om snel een probleem te doorgronden. Analytisch ben je sterk, inventief in het verzamelen van informatie en je gaat methodisch te werk. Tenslotte beschik je over goede sociale vaardigheden, ben je communicatief vaardig (zowel in de Nederlandse als Engelse taal, Frans is een pre) en flexibel. Ervaring met Reporting tools als Business Objects en Kanban / Agile Methodologie is gewenst Ervaring met data analyse is een pre. 

Frequent reizen naar Frankrijk maakt onderdeel uit van jouw werk.

Salaris

Tussen de EUR 41K en EUR 68K bruto per jaar (afhankelijk van relevante ervaring)

Wat bieden wij?

Wanneer je wilt werken bij een internationale luchtvaartmaatschappij die toonaangevend is, dan zit je bij AIR FRANCE KLM helemaal op je plek. Je krijgt veel vrijheid en het is een speeltuin om te leren. Daarnaast werk je met de nieuwste technologieën en zet je je in voor innovatieve, uitdagende projecten.

Doe je stoelriem maar vast voor onze voorwaarden:

  • Een marktconform salaris, max 68K bruto per jaar
  • Een professionele collegiale omgeving met veel interactie, waar veel van elkaar geleerd wordt.
  • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goedkoop vliegen.
  • Gratis openbaar vervoer rondom Schiphol en gratis parkeren bij het bedrijfspand op Schiphol Oost.
  • Een reiskostenvergoeding.
  • 25 vakantiedagen en 5 adv-dagen.
  • Een goede pensioenregeling met een forse bijdrage van de werkgever.
  • Volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Are you ready for take-off?

Mocht bovenstaand profiel je aanspreken, klik dan op “solliciteren”. Je ontvangt binnen 14 dagen na de sluitingsdatum bericht over je sollicitatie.

Sluitingsdatum

05 August 2018

Meer weten?

Mocht je meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met:

 

Roger Roelofs, Recruiter a.i.
M roger.roelofs@klm.com
T +31653958055

Solliciteer nu

“Ik verbaas mij soms nog wel eens hoe makkelijk reizen eigenlijk wordt”

- Tom Suijkerbuijk

Lees meer >

Arbeidsvoorwaarden

Lees meer >

We use cookies to improve your browsing experience and to be of optimal service to you. You consent to our cookies if you accept this message and use this website. You can find more info in our Privacy Statement.