Onze arbeidsvoorwaarden

Het leven is meer dan werken alleen. Goede balans tussen werk en privé vinden wij dan ook heel normaal

Een goed salaris, keuze uit veel opleidingen, goede doorgroeimogelijkheden en een sterke werk/privé balans: het zijn de arbeidsvoorwaarden waar je vast wel bekend mee bent. Uiteraard bieden wij jou dit. Maar KLM zou KLM niet zijn als wij niet een extra stapje voor onze interne klant zouden zetten. Daarom mag je ook dit van ons verwachten:

Als je elke dag met vliegen en reizen bezig bent, schiet je al snel in de vakantiemodus. Daarom bieden wij jou genoeg vrije dagen om jouw reislust te stillen. Het aantal hangt af van jouw functie, maar met het minimaal aantal van 25 vakantiedagen en 5 extra vrije dagen kom je al een heel eind.

Staan de cijfers op jouw bankrekening het niet toe om elk weekend naar New York te gaan? Als IT’er bij KLM kun je gebruik maken van hoge kortingen op vliegtickets (IPB-regeling). Moving Your World, wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, hoe klinkt dat? Bij KLM vinden wij de gezondheid van onze medewerkers erg belangrijk. Daarom kun je via ons lid worden van diverse sportclubs.

Mis je nog de Dreamliner van de zaak? Daar hebben wij wel naar gekeken maar een eigen vliegtuig voor de deur wordt wat lastig. Wat wij wel kunnen regelen is dat je minimaal één vliegtuig per dag ziet. In de hangar tijdens de onderhoudsbeurt, bij de gate tijdens een testrun of op de hoek van je bureau tijdens een middag programmeren.

Drankje drinken met collega's? Onze vereniging 'Young KLM' weet precies waar je moet zijn

“Herinner je je de dames met die telefoonstekkers nog? Zoiets doen wij, maar dan met veel meer informatie ;-) ”

- Janneke Groos

Lees verder >

“De uitdagingen die wij hier hebben kom je niet zo gauw tegen bij andere organisaties”

- Arno van den Berg

Lees verder >

“You have to be close to the customer to provide him the best journey”

- Robin Lintingre

Lees verder >